Telefoon verzekeren tegen waterschade

lijn

Telefoon verzekeren

Het verzekeren van een mobiele telefoon wordt steeds populairder. Eén van de oorzaken hiervan is dat onze smartphones steeds duurder worden. U heeft een hoop geld betaald voor een smartphone waar u de hele dag door gebruik van maakt, zowel privé als zakelijk. Daarom snapt QSX Insurance als geen ander dat u niet voor onverwachte hoge kosten wilt komen te staan wanneer uw telefoon beschadigd raakt. Wij bieden twee verzekeringspakketten aan: het excellent- en het basic-pakket. Bekijk hier welk pakket aansluit bij uw wensen en toestel. 

 

Telefoon verzekeren tegen waterschade

Ook wanneer u erg voorzichtig omgaat met uw telefoon, heeft u nooit de garantie dat uw telefoon onbeschadigd blijft. Daarom adviseert QSX Insurance om uw telefoon te verzekeren tegen waterschade. Het kan voorkomen dat uw telefoon nog in uw broekzak zit na een sprong in zee of een zwembad, of dat uw telefoon uit uw zak valt tijdens een toiletbezoek. Ondanks dat veel fabrikanten beweren dat hun smartphones waterdicht zijn, is het toch verstandig om deze risico’s vooraf te dekken. Waterschade bij elektronische apparaten kan veel kosten met zich mee brengen; vooral de reparatiekosten van mobiele telefoons lopen hoog op. 

 

Wat u van ons kan verwachten 

Wij van QSX Insurance onderscheiden ons van anderen aan de hand van een aantal uitgangspunten. Zo kunt u bij ons uitgaan van snelle service bij diefstal of schade. Wij behandelen de meeste schades zelf, waardoor het reparatie- en verwerkingsproces erg snel verloopt. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u zo spoedig mogelijk weer in het bezit bent van uw smartphone. Door onze duidelijke polisvoorwaarden zult u niet voor onverwachte verassingen komen te staan. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om zelf de hoogte van uw dekking en premie te bepalen. U kunt dus altijd vertrouwen op ons personeel en hun deskundigheid.

Voordelen van telefoon verzekeren

Het verzekeren van een mobiele telefoon brengt een hoop voordelen met zich mee: 

  • Binnen een aantal werkdagen bent u weer in het bezit van uw telefoon
  • U voorkomt onverwachtste kosten
  • Dekking tegen diefstal
  • Dekking tegen val- en stootschade
  • Dekking tegen waterschade 
  • Dekking tegen brandschade
  • In het geval van een total loss smartphone ontvangt u een nieuw toestel
lijn

Vragen over verzekeren tegen waterschade?

Wilt u meer weten over het verzekeren van uw telefoon tegen waterschade? Of bent u benieuwd of u uw toestel ook bij QSX Insurance kunt verzekeren en wat de kosten daarvan zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u adviseren door één van onze specialisten.