Tablet verzekering

lijn

Uw tablet verzekeren in 3 stappen

1

Kies uw aanschafwaarde

2

Vul uw gegevens in

3

Sluit direct online af

Klanten over de verzekeringen van QSX

Een nieuw glasscherm

Niet fijn dat je op je fiets van school naar huis fietst, je een klapband krijgt en valt. Hele scherm van de iPad kapot. Gelukkig ben ik hiervoor verzekerd bij QSX. Na het aanmelden via de website kreeg ik een verzendlabel. Binnen 3 dagen was mijn iPad weer gerepareerd. Top!

Boaz

En toen deed hij niks meer?

Mijn iPad is 2,5 jaar oud. Op een ochtend werd ik wakker en mijn iPad ging niet meer aan. Hij deed helemaal niks meer (terwijl ik hem had opgeladen).

Ik blij dat ik een 3 jarige verzekering had afgesloten!

Direct aangemeld via de schadepagina en al gauw kreeg ik een verzendlabel.
Helaas kon de iPad niet meer gemaakt worden, en moest deze worden vervangen. Dit is allemaal binnen één week geregeld!

Top service, bedankt QSX

Evi

 

Tabletverzekering afsluiten

Bij QSX Insurance kunt u veel meer verzekeren dan alleen uw telefoon. Zo begrijpen wij dat u ook graag uw tablet wilt verzekeren. U heeft veel geld betaald voor uw tablet en daarnaast gebruikt u hem waarschijnlijk dagelijks en staan er veel gegevens en bestanden op die u belangrijk vindt. Daarom is het extra vervelend als uw tablet beschadigt of zelfs gestolen wordt. Sluit daarom een tabletverzekering af bij QSX Insurance.

Waarom een tabletverzekering?

Wij begrijpen dat uw tablet erg waardevol voor u is. Een tablet is niet alleen handig voor privégebruik, maar ook zakelijk worden tablets steeds vaker ingezet. U heeft meteen alles bij de hand en hoeft niet op een klein telefoonscherm te werken. Een film kijken gaat ook veel gemakkelijker vanaf een tablet dan vanaf uw smartphone. Des te vervelender is het wanneer er een grote kras of barst in uw scherm zit, omdat u of een ander onvoorzichtig is geweest. De barst laten zitten omdat de kosten anders te hoog oplopen? Zonde, en bovendien onnodig. Met een tabletverzekering van QSX Insurance kunt u uw tablet snel en betrouwbaar laten repareren, zonder tegen onverwachte kosten aan te lopen. Ook wanneer uw tablet onverhoopt gestolen of kwijtgeraakt is, heeft u baat bij een tabletverzekering. Wij zorgen ervoor dat u niet lang zonder tablet hoeft te zitten en kunnen een vervangend toestel voor u regelen. Zo kunt u altijd snel weer genieten van uw eigen tablet of een tijdelijk toestel.

Tabletverzekering afsluiten bij QSX Insurance

QSX Insurance biedt twee verschillende verzekeringspakketten voor uw tablet. Afhankelijk van uw toestel en uw wensen kunt u de tabletverzekering afsluiten die bij u past. Bij QSX Insurance kunt u ten minste rekenen op:

  • Een snelle service bij schade aan uw tablet
  • Een uitgebreide dekking bij beide tabletverzekeringspakketten
  • Altijd snelle en vriendelijke klantenservice
  • Duidelijke polisvoorwaarden bij uw verzekering
  • Een vervangend toestel indien nodig

Onze tabletverzekeringen kunt u afsluiten per maand. Het bedrag wordt dan automatisch iedere maand afgeschreven van uw rekening. De minimale verzekeringsperiode is 1 jaar, waarna u het abonnement maandelijks op kunt zeggen. Naast val- en stootschade kunt u uw tablet ook bij ons verzekeren voor waterschade, brandschade en diefstal. QSX Insurance heeft ook voor u de tabletverzekering die op uw wensen aansluit.

Nu verzekeren

Wist u dat u bij QSX Insurance ook uw laptop kunt verzekeren? Wij hebben ook voor verschillende telefoonmerken verschillende verzekeringen; denkt u bijvoorbeeld aan iPhone– en Samsung-toestellen. Wilt u meer informatie over onze verzekeringen? Of wilt u direct een verzekering afsluiten voor uw tablet? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder!

lijn