Telefoonscherm laten verzekeren

lijn

Uw telefoonscherm laten verzekeren

De smartphone is vrijwel niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Daarbij wordt een telefoon steeds belangrijker, duurder en luxer. U heeft een hoop geld uitgegeven aan uw smartphone; dan wilt u geen gedoe bij schade of diefstal. Het laten verzekeren van uw telefoonscherm is dan helemaal geen slecht idee. Maar wat komt er allemaal kijken bij een telefoonverzekering en is dat niet erg duur? QSX Insurance helpt u graag bij het afsluiten van een telefoonverzekering, zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

 

Waarom uw telefoon laten verzekeren?

Verlies van of schade aan uw telefoon kan erg vervelend zijn. U kunt niet meer bij uw bestanden, e-mails en contactenlijst, wat betekent dat uw dagelijkse (sociale) leven deels stil komt te staan. Daarom begrijpen wij dat u bij schade of verlies zo snel mogelijk weer over een smartphone wilt beschikken. Wij zorgen ervoor dat u binnen een aantal werkdagen weer in het bezit bent van uw smartphone en weer volledig bereikbaar bent. Daarnaast zijn de reparatiekosten bij schade vaak erg hoog. Vooral voor nieuwe modellen kunnen de kosten al snel de pan uitrijzen. Dankzij een telefoonverzekering van QSX Insurance kunt u onverwachte reparatiekosten voorkomen en hoeft u zich geen zorgen te maken over de reparatie van uw telefoonscherm.

 

Uw telefoon laten verzekeren in 3 simpele stappen

Bij QSX Insurance kunt u uw smartphone eenvoudig in een aantal stappen stappen laten verzekeren. Allereerst wordt uw premie berekend aan de hand van uw toestel. Vervolgens kunt u kiezen uit onze basic of excellent telefoonverzekering. Het voordeel van de excellent verzekering is dat uw telefoon dan ook verzekerd is voor onder andere waterschade en beroving. Tot slot vult u uw persoons- en betaalgegevens in en uw mobiele telefoon is al verzekerd. Zo ziet u dat u slechts drie simpele stappen verwijderd bent van een telefoonverzekering die precies bij uw wensen en toestel past.

 

Wat u van QSX Insurance kunt verwachten

  • Een snelle service bij schade aan uw telefoon
  • Een uitgebreide dekking
  • Vriendelijke klantenservice
  • Eerlijke en duidelijke polisvoorwaarden bij uw telefoonverzekering
lijn

Dekking telefoon

Bij QSX Insurance hebben klanten de keuze om hun telefoon te verzekeren met een basic of excellent telefoonverzekering. Afhankelijk van de aanschafwaarde van uw telefoon en uw persoonlijke wensen kunt u een keuze maken tussen onze verzekeringen. U kunt bij ons online snel en gemakkelijk uw telefoon laten verzekeren. Wilt u meer informatie over onze telefoonverzekeringen of heeft u andere vragen? Neem vrijblijvend contact met ons en laat u adviseren door onze deskundige medewerkers.