Telefoon verzekeren tegen diefstal

lijn

Telefoon verzekeren tegen diefstal

Het verzekeren van een mobiele telefoon tegen diefstal of valschade is op de dag van vandaag zeker niet meer excentriek. Sterker nog met het verzekeren van uw smartphone, kan u een hoop zorgen en kosten voorkomen. U hebt veel geld betaald voor een mobiele telefoon, dan begrijpen wij als geen ander dat u hier ook lang van wilt genieten. Maar ondanks dat u erg zuinig om gaat met het toestel, is niemand voorbereid op diefstal. Daarom adviseren wij van QSX Insurance iedereen om zijn of haar telefoon te verzekeren tegen diefstal. Wij bieden onze klanten twee soorten verzekeringspakketten, u kunt kiezen tussen het excellent of basis pakket. Afhankelijk van uw persoonlijke wensen en budget kunt u het geschikte pakket afsluiten. 

 

Waarom verzekeren tegen diefstal?

 

Mobiele telefoons zijn tegenwoordig duur, en vooral van de nieuwste toestellen kunnen de prijzen hoog oplopen. Daarom is het verzekeren van uw telefoon tegen diefstal zeker geen slecht idee. Het kan iedereen overkomen dat zijn of haar mobiele telefoon wordt gestolen, en je kunt je het moeilijk voorkomen. Daarom is het handig om uw dure smartphone goed te verzekeren zodat u niet zelf voor de kosten op hoeft te draaien. Naast dat u verzekerd bent tegen diefstal, bent u bij QSX Insurance ook verzekerd tegen afpersing, beroving, explosie schade etc. Bent u benieuwd tegen wat u zich allemaal kunt verzekeren bij ons? Bekijk dan hier onze verzekeringspakketten, met onze Excellent dekking bent u bijna overal op voorbereid. 

 

 

Wat u van QSX kan verwachten 

Wij van QSX Insurance hanteren een aantal uitgangspunten waardoor wij ons onderscheiden van de concurrent. U kunt bij ons rekenen op snelle service bij schade of diefstal. Door onze duidelijk en eerlijke polisvoorwaarden zult u nooit voor onverwachtste verassingen komen te staan, daarnaast bepaalt u zelf de hoogte van uw premie en dekking. Doordat wij alle schades zelf afhandelen kunnen wij snel schakelen, waardoor u weer zo spoedig mogelijk kunt genieten van uw smartphone. Ten slotte kunt u altijd vertrouwen op onze deskundige en vriendelijke klantenservice. 

Voordelen van telefoon verzekeren

Het verzekeren van een mobiele telefoon heeft een hoop voordelen: 

  • Binnen een aantal werkdagen weer in bezit van uw telefoon
  • Voorkom onverwachte kosten
  • Dekking tegen diefstal
  • Dekking tegen val-en stootschade
  • Dekking tegen waterschade 
  • Dekking tegen brandschade
  • In geval van total loss, ontvangt u een nieuw toestel
lijn

Meer informatie

Meer weten over telefoon verzekeren tegen diefstal? Of bent u benieuwd welke toestellen u kunt verzekeren bij QSX Insurance? Neem vrijblijvend contact met ons op, en ontvang advies op maat van onze professionals.