Samsung verzekeren

lijn

Uw Samsung verzekeren in 3 stappen

1

Kies uw Samsung telefoon

2

Kies uw Samsung verzekering

3

Sluit direct online af

Klanten over onze telefoonverzekeringen

Zo blij was ik met mijn Galaxy Note

Totdat ik hem liet vallen en precies in de wasbak tijdens het afwassen. Ik had pas door dat mijn nieuwe Galaxy Note in het water lag toen ik het afwaswater liet weglopen. Direct gemeld bij QSX Insurance. Nadat ik mijn toestel had opgestuurd kreeg ik een dag later al een compleet nieuw toestel.

Bastiaan

Leuk die sneeuw

Mijn mooie nieuwe Samsung nam ik natuurlijk ook mee toen we gingen sleeën met de kids. Ik wilde ook even laten zien hoe goed Papa met de slee was. Papa bleek niet zo heel goed, want ik raakte een boompje. Mijn telefoon zat in mijn jaszak, maar ook die had een boompje geraakt, dikke barst in mijn scherm. QSX loste het snel voor mij op.

Erik-Jan

Uw Samsung verzekeren

Smartphones spelen tegenwoordig een grote rol in ons dagelijks leven, zowel zakelijk als privé kunnen we bijna niet meer zonder. Daarnaast worden de toestellen steeds luxer en duurder. Daarom begrijpen wij van QSX Insurance dat u interesse heeft bij een verzekering. Samsung modellen worden steeds duurder en ook de reparatiekosten tegenwoordig liegen er niet om, een samsung verzekeren is daarom nog niet zo’n gek idee. Hierdoor kunt u onverwachtste kosten vermijden en zit u nooit langdurige zonder toestel.

Waarom uw Samsung verzekeren

Dit jaar staat in het teken van het Samsung 10 jarige jubileum op de smartphonemarkt. De eerste Samsung Galaxy S toestel is geïntroduceerd in 2009.  Sinds de introductie van de Samsung Galaxy S2 hebben ze grote publiek bereikt.  Jaren lang stond Samsung synoniem aan een polycarbonaat behuizing waar de achterklep af kon en de batterij gemakkelijk te vervangen was. Helaas ging dit wel ten koste van de uitstraling van het toestel, Apple stond daarin tegen juist bekend voor de premium look. Apple was en is de grote concurrent van Samsung op de Smartphonemarkt. Met de Galaxy S6 heeft Samsung het roer omgegooid, het werd namelijk het eerste toestel met aluminium zijkanten en een achterkant van glas, ook de gebogen randen van de Edge toestellen waren spectaculair om te zien. Samsung heeft met de Samsung Galaxy S8 een volgende stap gezet met de Infinity Display, met enkel smalle bezels boven en onder het scherm was dit voor Samsung de volgende stap in de ontwikkeling, dit was de eerste stap richting een randloos scherm. Met de Samsung Galaxy S10 markeert Samsung zijn 10 jarig jubileum en dat hebben ze groots aangepakt, de Samsung Galaxy S10 heeft namelijk een Infinity O scherm en dit betekent dat de bezels bijna verdwenen zijn en de front camera in een gat is geplaatst onder het scherm. Met de Samsung Galaxy S10 reeks behaalt Samsung een scherm-bezel ratio van maar liefst 93.1%. Daarnaast heeft Samsung dit jaar zijn eerste opvouwbare toestel geïntroduceerd de Samsung Galaxy Fold.

Met zoveel scherm en ook een glazen achterzijde zijn de toestellen wel gevoelig voor schade. Door de hoge kwaliteit schermen zijn de prijzen van reparatie de afgelopen jaren flink gestegen. Daarom is het zeker aan te raden om uw Samsung Galaxy toestel bij ons te verzekeren. Met onze verzekering bent u niet alleen verzekerd voor valschade, maar bent u met onze Excellent verzekering ook gedekt tegen waterschade en diefstal. Voorkom onverwacht hoge kosten en verzeker uw Samsung Galaxy bij QSX. In de tabel hieronder ziet u de gemiddelde kosten van reparaties die wij dagelijks voor onze klanten laten uitvoeren. Dit zijn maar gemiddelde kosten, bij de nieuwere modellen vallen de reparatiekosten vaak nog hoger uit.

 Gemiddelde kosten Samsung Galaxy reparaties

  • Origineel Samsung Galaxy scherm vervangen :  €250,-
  • Behuizing vervangen : € 70,-
  • Overige schades : Meestal een vervangend toestel

Wat u van QSX Insurance kunt verwachten:   

  • Snelle service bij schade aan uw telefoon
  • U kiest zelf de hoogte van uw premie en de dekking: Alleen Schermbreuk via de goedkopere Basis Polis of de Uitgebreide Dekking via de Excellent Polis
  • Vriendelijke klantenservice
  • Eerlijke duidelijke polisvoorwaarden bij uw telefoon verzekering
  • QSX Insurance handelt alle schades zelf af, de klant hoeft verder niets te doen.

Dekking Samsung

Bij het verzekeren van uw Samsung toestel kunt u de keuze maken tussen twee pakketen, namelijk onze Basic en de Excellent verzekering. Afhankelijk van uw persoonlijke wensen en de aanschafwaarde van uw toestel kunt u de geschikte verzekeringen bij ons afsluiten. Meer informatie over Samsung verzekeren of over QSX Insurance? Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u adviseren door een professional. 

lijn