Over ons

lijn

QSX insurance in het kort

Uw verzekeringspartner:

De QSX Insurance Group BV, bestaande uit twee dochtermaatschappijen, QSX Insurance BV (voor Consumenten) en QSX Intermediaries BV (voor Grootzakelijke klanten).

 

Waar, wanneer en waarom:

Amsterdam, 1985, om met de opgedane ervaring bij grote multinational verzekeraars, zelf een klantengroep te gaan verzorgen binnen een eigen bedrijf.

 

Uitbreiding van activiteiten:

In 2007 breidt QSX haar grootzakelijk werkterrein uit met een nieuw initiatief in de consumenten markt. We bestormen de markt met een gerobotiseerd verkoop systeem bedoeld om grote aantallen polissen te verkopen.

 

Grote volumes eisen tol:

2017 – De inmiddels onpersoonlijke robot aangedreven volume draaiers stellen niet langer het belang van de klant voorop. Dit strookt niet met onze bedrijfsfilosofie waar wij juist de klant op nummer één zetten. Gevolg: Wij verkopen de site.

Hoe ervaart de klant deze ontzorging?

De klant ervaart begeleiding, krijgt antwoorden op vragen en bij schade wordt werk uit handen genomen. De polis is geschreven in duidelijke taal, is breed van dekking en de lastige kleine lettertjes in de polis worden toegelicht. Er zullen geen verrassingen zijn.

 

lijn

In 33 jaar uitgegroeid tot:

Een internationaal opererend bedrijf met kantoren in Zutphen (NL), New York (USA), Gent (B) en Milaan (I).

 

Wij bieden:

Verzekeringspolissen ter bescherming van dure elektronische apparatuur (smartphones, tablets, notebooks).

 

Terug naar de basis – Nadruk leggen op persoonlijk klantcontact

2019 – Gebaseerd op 10 jaar ervaring met het aanbieden van verzekeringen voor mobiele elektronische apparatuur, lanceren wij www.qsx-insurance.com. De site voor verzekering van elektronische apparatuur waar de klant centraal staat – een site met “hart voor de klant”.

 

Schadebehandeling gemakkelijk geregeld

QSX Insurance neemt bij schade de regie volledig over van de klant, met de belofte de schade zo snel mogelijk hersteld te krijgen en het apparaat binnen een paar dagen te retourneren. Verzending en deskundige reparatie door een erkende reparateur wordt volledig geregeld door QSX Insurance. In geval van total loss zorgt QSX Insurance voor een vervangend toestel.

 

Klantenservice

Klantenservice

De Klantenservice van QSX helpt graag bij al uw vragen. Het lokale telefoonnummer en veelgestelde vragen vindt u op deze pagina.

Schade melden

Schade melden

Schade, zoals een kapotte telefoon, is natuurlijk heel vervelend voor u. Wij helpen u daarom zo snel mogelijk om alles op te lossen.