Onze dekking

lijn

Basis dekking  Basis Dekking

Heeft u een eenvoudig toestel met een waarde tot ongeveer € 600, dan raden wij u aan om voor onze Basis Dekking te kiezen.

De meest voorkomende schade bij onze klanten is ongetwijfeld schade veroorzaakt door vallen en/of stoten. De reparatiekosten van de veel voorkomende schermbreuk (ongeveer 70% van al onze schades) overschrijden al snel de €200, en vooral bij de nieuwe toestellen kunnen deze kosten nog veel hoger oplopen. Uiteraard bent u hiervoor verzekerd bij QSX. Daarnaast dekken wij schades zoals brand/buiging van het frame/bolling door defecte batterijen of kortsluiting. Voor al deze deel schades bieden wij u onze Basis Dekking, voor een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Excellent dekking  Excellent Dekking

Indien u een duurder toestel heeft, adviseren wij u om voor de Extra’s van onze Excellent Dekking te kiezen

Daar waar de Basis Dekking van QSX Insurance de essentiële deelschades dekt, doet de Excellent Dekking daar een forse schep boven op, door ook total-loss schades te dekken. De bijbehorende extra’s van de Excellent Dekking bestaan uit dekking tegen diefstal uit een gesloten ruimte (met braaksporen), door afpakking en/of afpersing van uw telefoon onder bedreiging en door elektronische schade na contact met water of vocht. De Excellent Dekking van QSX Insurance is de meest omvattende verzekering op de markt, wanneer u hiervoor kiest bent u overal op voorbereid.

Basis

Excellent

Stroomschade

Elektronische Schade

Vink
Vink
vuurschade

Brandschade

Vink
Vink
valschade

Val- en Stootschade

Vink
Vink
vorstschade

Vorstschade / Bevriezing

Vink
Vink
explosie

Explosie / Implosie

Vink
Vink
waterschade

Waterschade

Vink
afpersing

Beroving onder bedreiging

Vink
afpersing

Afpersing onder bedreiging

Vink
diefstal

Diefstal met braaksporen

Vink

Basis Dekking

Heb je een eenvoudig toestel met een waarde tot ongeveer € 600, dan raden we je aan onze Basis Dekking te nemen.

Meest voorkomende schade op de meer dan 15.000 telefoons die wij verzekeren is zonder twijfel veroorzaakt door vallen/stoten. De resulterende schermbreuk (ongeveer 70% van alle schades) veroorzaakt al gauw reparatiekosten die de € 200 overschrijden. Andere veel voorkomende schades zoals brand/buiging van het frame/bolling door defecte batterij en kortsluiting zijn ook door de Basis Dekking verzekerd. Voor al deze deel schades biedt onze basis dekking een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Elektronische Schade

Brandschade

Explosie / Implosie

Val en stootschade

Bevriezing

Excellent Dekking

Heb je een duurder toestel, dan kun je beter kiezen voor de Extra’s van onze Excellent Dekking.

Daar waar de Basis Dekking de essentiële deelschades dekt, doet de Excellent Dekking een forse schep boven op de Basis Dekking door ook total-loss schades te dekken. De Extra’s van de Excellent Dekking bestaan uit dekking tegen verlies door diefstal uit een gesloten ruimte (met sporen van braak), door afpakking en/of afpersing van de smartphone onder bedreiging en door elektronische schade na in contactkomen met water/vocht.
De Excellent Dekking is voor u de meest omvattende verzekering beschikbaar op de markt.

Waterschade

Beroving onder bedreiging

Afpersing onder bedreiging

Diefstal met braaksporen

Dekking telefoonverzekering – QSX Insurance

Smartphones worden steeds belangrijker in het leven van de mens. We gebruiken onze telefoons allang niet meer om alleen te bellen en sms’en,  maar ook als onze agenda, camera, spelcomputer, harde schijf en nog veel meer. Eigenlijk zijn smartphones op de dag van vandaag onmisbaar in ons dagelijks leven. Daarom snappen wij van QSX Insurance als geen ander, dat u bij schade of verlies zo snel mogelijk over een werkende telefoon wilt beschikken. Dit kunnen wij voor u regelen door middel van reparatie of een vervangend apparaat. Doordat wij het gehele proces van verzekeren tot aan de afhandeling van schade in eigen hand houden, zult u bij ons nooit lang zonder smartphone zitten. Wij van QSX Insurance nemen met meer dan 30 jaar ervaring en ruim 10.000 tevreden klanten een prominente plek in de verzekeringsbranche van mobile devices in, en kunnen niet wachten om ook u als klant te mogen verwelkomen.

 

Wat u van QSX Insurance kunt verwachten:

  • Snelle service bij schade aan uw telefoon
  • U kiest zelf de hoogte van uw premie en de dekking: Alleen Schermbreuk via de goedkopere Basis Polis of de Uitgebreide Dekking via de Excellent Polis
  • Vriendelijke klantenservice
  • Eerlijk en duidelijke polisvoorwaarden bij uw telefoon verzekering
  • QSX Insurance handelt alle schades zelf af, de klant hoeft verder niets te doen.
Klantenservice

Klantenservice

De Klantenservice van QSX helpt graag bij al uw vragen. Het lokale telefoonnummer en veelgestelde vragen vindt u op deze pagina.

Schade melden

Schade melden

Schade, zoals een kapotte telefoon, is natuurlijk heel vervelend voor u. Wij helpen u daarom zo snel mogelijk om alles op te lossen.