iPhone verzekering

lijn

Uw iPhone verzekeren in 3 simpele stappen

1

Kies uw iPhone

2

Kies uw iPhone verzekering

3

Sluit direct online af

Klanten over onze telefoonverzekering

Fijn hoe snel mijn iPhone X gerepareerd is

Ik liet mijn net nieuwe Apple iPhone X vallen tijdens het instappen in de auto. En wat denk je, dikke barst in het scherm. Toch blij dat ik een verzekering had genomen. In 3 dagen had ik mijn telefoon weer terug, met een origineel scherm van Apple. Bedankt QSX Insurance

Niels

Wet erg, mijn telefoon in het water

Even lekker met de hond wandelen bij een meertje in de buurt. Wat denk je? ik gooi een stok het water in, en tegelijk zwiept mijn telefoon uit mijn jaszak, die lag nog eerder in het water dan de stok. QSX insurance bedankt, de volgende dag had ik een nieuwe iPhone!

Janneke

Uw iPhone verzekeren

U bent in het bezit van een iPhone, een mooi toestel waar u een hoop geld voor heeft moeten betalen. Ondanks dat u erg zuinig met het toestel omgaat, kan het altijd gebeuren dat het toestel beschadigt raakt. De reparatiekosten van een iPhone zijn relatief hoog, en vooral bij de nieuwste Apple toestellen kan dit flink oplopen. Daarom snappen wij van QSX Insurance als geen ander dat u uw iphone verzekeren wilt, en niet voor onverwachts hoge kosten wilt komen te staan.

Waarom uw iPhone verzekeren?

De iPhone is de snelste, meest betrouwbaar en veiligste smartphone die u kunt kopen. De toestellen maken gebruik van een uiterst betrouwbare Face ID, en zijn uitgerust met een scherm met de meest accurate kleuren in de industrie, de snelste mobiele processor en dankzij de ingebouwde neural engine maak je de meest prachtige portretten met diepteregelingen. Dankzij het zeer veilige iOS, het besturingssysteem van de iPhone, kan je zorgeloos gebruik maken van de vele online mogelijkheden die mobiliteit biedt, waarbij privacy en data veiligheid centraal staan! De iPhone is dus gebouwd om zorgeloos mee te werken.

Echter kan zelfs de iPhone zichzelf niet beschermen tegen diefstal of schade, ook al is uw iPhone beschermd met een sterk hoesje. En dan blijken de reparatiekosten vaak ook nob erg duur te zijn. Gelukkig zorgen onze iPhone verzekeringen ervoor dat u snel weer kunt genieten van uw mobiele telefoon en dat zonder dat u onverwachtste kosten oploopt. In het overzicht hieronder ziet u de gemiddelde kosten van reparaties die wij dagelijks voor onze klanten laten uitvoeren. Dit zijn maar gemiddelde kosten, heb je de nieuwste iPhone, dan kunnen de kosten vaak nog hoger uit vallen .

Gemiddelde kosten iPhone reparaties:

  • Origineel Apple scherm vervangen :  €375,-
  • behuizing vervangen : € 120,-
  • Overige schades : Meestal een toestel swap.

Wat u van QSX Insurance kunt verwachten:   

  • Een snelle service bij schade aan je telefoon
  • Een uitgebreide dekking
  • Vriendelijke klantenservice
  • Eerlijke duidelijke polisvoorwaarden bij je telefoon verzekering
  • In geval van een swap door Apple wordt dit door ons afgehandeld zodat je zelf geen tijd erin hoeft te steken

Dekking iPhone

Wij van QSX Insurance bieden onze klanten twee soorten verzekerings pakketen aan, namelijk het basic en excellent verzekering. Mede afhankelijk van uw toestel en persoonlijke wensen, kunt u een geschikte verzekering afsluiten. Wilt u meer informatie over onze verzekeringen of uw iPhone verzekeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

lijn