Huawei verzekering

lijn

Uw Huawei verzekeren in 3 stappen

1

Kies uw Huawei toestel

2

Kies uw Huawei verzekering

3

Sluit direct online af

Klanten over de verzekeringen van QSX

Mijn Huawei Mate laten vallen

Hoe vervelend, ik had mijn Huawei Mate20 meegenomen naar een festival, op het einde belt iemand mij en glijdt de telefoon zo uit mijn hand, precies op het randje van de stoep. Wat was ik blij dat ik een verzekering had afgesloten want mijn scherm was gebarsten, binnen 2 dagen had ik een nieuwe scherm.

Eric

Op mijn huawei gaan zitten

Ik had mijn telefoon even op de stoel neer gelegd, totaal vergeten. Ik plof later op mijn stoel en voel dat er iets niet klopt. De telefoon was helemaal krom. Na contact met QSX mijn verzekerde telefoon opgestuurd, en een paar dagen later kreeg ik hem helemaal netjes gerepareerd terug.  Super!

Judith

Uw Huawei verzekeren

Smartphones zijn bijna niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Een aantal dagen zonder mobiele telefoon, kunnen we ons dan eigenlijk ook niet meer voorstellen. Daarom adviseren wij iedereen om zijn mobiele telefoon te verzekeren, en zeker wanneer een duur toestel van Huawei heeft. Vaak realiseert u zich de hoge reparatiekosten pas als het te laat is, daarom is het verzekeren van uw Huawei helemaal niet zo’n slecht idee. Zo voorkomt u namelijk onverwachts hoge kosten en bent u binnen een aantal werkdagen weer in het bezit van een Huawei.

Waarom uw Huawei verzekeren

Huawei is op dit moment de derde grootste smartphone fabrikant ter wereld. Deze Chinese firma is reeds sinds 1988 bezig in de telecomsector en via haar Huawei Consumer Business Group maakt dit merk wereldwijd een sterke opmars om concurrenten Apple en Samsung het leven moeilijk te maken. Zo had Huawei in het 4e kwartaal van 2018 al een 13,2% marktaandeel in Europa, niet veel onder Samsung’s 16,2% en Apple’s 14,7% marktaandeel. Door gebruik te maken van zelfontwikkelde technologieën en zeer concurrerende prijzen voor de smartphones te kunnen hanteren, hoopt Huawei ter zijner tijd bovengenoemde merken van hun troon te stoten.

In oktober 2018 is de nieuwe chip, Kirin 980, in de Huawei smartphones geïntroduceerd waardoor het gat tussen de technologie van Huawei en de koplopers nog verder gedicht is.

Voorzien van de Kirin 980 chip, werd tegelijkertijd de nieuwste Huawei smartphone serie onthult, de Huawei Mate 20 Series. Deze modellenreeks bestaat uit een 4-tal smartphones, te weten:

 • Huawei Mate 20
 • Huawei Mate 20 Pro
 • Huawei Mate 20 X
 • Huawei Mate 20 RS Porsche Design

Prijzen variëren van €553 voor de Mate 20 tot € 1499 voor de Mate 20 RS Porsche Design.

Met dit soort prijzen wordt bewijs geleverd dat dit stuk voor stuk waardevolle toestellen zijn, die een goede verzekering van QSX Insurance vereisen. QSX Insurance kan dan niet alleen het gevaar van schermbreuk wegnemen, maar ook de nog duurdere gevaren zoals water/vochtschade, beroving en diefstal.

Huawei verzekering

Juist als een schade zich voordoet, komt naar voren dat reparatie van een Huawei smartphone vaak erg duur is. Indien dan blijkt dat uw Huawei is verzekerd bij QSX Insurance, zal dit aanvoelen als een zegen. Onze Huawei verzekeringen zorgen ervoor dat u snel weer kunt genieten van een mooie telefoon en dat zonder zonder hoge onverwachtste kosten bij schade. In het overzicht hieronder zijn de gemiddelde reparatiekosten van een Huawei toestel te zien, dit zijn reparaties die wij dagelijks voor onze klanten laten uitvoeren.

 Gemiddelde kosten Huawei smartphone reparaties

 • Origineel Huawei scherm vervangen :  €275,-
 • Behuizing vervangen : € 120,-
 • Overige schades : Al gauw een gehele vervanging.

Echter zijn dit maar gemiddelden, indien u een van de duurdere versies uit de Mate 20 reek heeft of een nieuwe toestel kunnen de kosten vaak nog hoger oplopen. Uiteraard kunt bij ons ook terecht om de andere Huawei toestellen te verzekeren zoals de Huawei p20, Huawei y6, Huawei p10 etc. 

Wat u van QSX Insurance kunt verwachten

 • Een snelle service bij schade aan uw telefoon
 • U kunt zelf de hoogte van uw premie en dekking kiezen: Alleen Schermbreuk via de goedkopere Basis Polis of de Uitgebreide Dekking via de Excellent Polis
 • Vriendelijke klantenservice
 • Eerlijke duidelijke polisvoorwaarden bij uw telefoon verzekering
 • QSX Insurance handelt alle schades zelf af, de klant hoeft verder niets te doen.

Huawei Dekking

Wij geven onze klanten de keuze uit twee verzekerings pakketen. Afhankelijk van uw persoonlijke wensen en toestel, kunt u de keuze maken voor de basic of excellent verzekering. Meer weten over onze verzekeringen of heeft u vragen over een Huawei verzekeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat u adviseren door een professional. 

lijn